Pametan način za sprječavanje štete od vode.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, vaši kupci mogu uživati u sigurnijim, pametnijim i povezanijim domovima. Braukmann L5 WiFi ventil za zatvaranje curenja vode savršen je primjer. Kada se otkrije curenje, uređaj automatski isključuje protok vode na izvoru, štiteći dom od potencijalno velike štete.

Voda

VWS02Y025W - L5 WiFi ventil za zatvaranje curenja vode

RWLD3006-01- L1 WiFi detektor curenja vode i smrzavanja

Detekcija curenja vode - bilo gdje

Pomozite spasiti domove svojih kupaca od potencijalne štete s Resideo L1 WiFi detektorom curenja vode i smrzavanja. Jednostavan za instalaciju i spreman za WiFi, detektor curenja vode integrira se s drugim Resideo WiFi detektorima curenja vode stvarajući sustav za otkrivanje curenja vode.

FF06 - filter s ventilom za ispiranje čašice

Fini filtri MiniPlus FF06 koji se mogu ispirati osiguravaju kontinuiranu opskrbu filtriranom vodom. Fini filtar sprječava ulazak stranih tijela, na primjer čestica hrđe, niti konoplje i zrna pijeska i tako smanjuje vjerojatnost korozije. Sediment sakupljen na dnu posude filtera može se jednostavno ukloniti ispiranjem filtera. Kompaktne veličine, ovi filtri dizajnirani su da stanu tamo gdje je prostor ograničen.

FK06 - Filter s regulatorom tlaka

Kombinacija filtera koji se može ispirati, MiniPlus-FK06

D06F - ventil za regulaciju tlaka vode

Braukmann D06F ventili za smanjenje tlaka štite kućne instalacije pitke vode od visokog tlaka i prenapona tlaka u dovodnim cjevovodima prema EN 806-2. U okviru svojih specifikacija, D06F je prikladan za kućne, industrijske i komercijalne instalacije.

D05FS - ventil za regulaciju tlaka vode

Sukladno EN 806-2 ventili za smanjenje tlaka ove vrste štite instalacije vode u kućanstvu od prekomjernog pritiska iz dovoda. Ugradnjom redukcijskog ventila izbjegavaju se oštećenja zbog tlaka i smanjuje se potrošnja vode. Postavljeni tlak također se održava konstantnim, čak i kada postoji velika fluktuacija ulaznog tlaka. Smanjenje radnog tlaka i njegovo održavanje na konstantnoj razini smanjuje buku protoka u instalaciji.

F76S - filter s povratnim ispiranjem mrežice filtera

Pouzdana filtracija vode

Resideo Braukmann filtar za obrnuto ispiranje tvrtke Resideo je filtar za vodu visokog protoka koji pomaže u uklanjanju otpadaka i sedimenta iz stambenih ili poslovnih sustava. Zbog svog kapaciteta filtriranja protoka i lakoće čišćenja, idealan je čak i za najzahtjevnije primjene. Sadrži ugrađeni sekundarni filter za stalnu opskrbu filtriranom vodom tijekom ispiranja.

D15S - ventil za regulaciju tlaka vode

Sukladno EN 806-2 ventili za smanjenje tlaka ove vrste štite instalacije vode u kućanstvu od prekomjernog pritiska iz dovoda. Također se mogu koristiti za industrijske ili komercijalne primjene u okviru svojih specifikacija. Ugradnjom redukcijskog ventila izbjegavaju se oštećenja zbog tlaka i smanjuje se potrošnja vode.

DR300 - ventil za regulaciju tlaka vode

Regulator pritiska, DR300

W1KS - Resideo W1 WiFi detektor curenja vode i smrzavanja

Uočite malu kapljicu prije nego što postane veliki problem. Curenja i zamrznute cijevi mogu uzrokovati ozbiljnu štetu u kući ako se brzo ne otkriju.